Povežite se s nama

Zabava & Stil

Varaždinac Ivan Jarnec bit će mentor u novoj sezoni “Plesa sa zvijezdama”

Foto: Nova TV

Objavljeno:

- dana

Šou “Ples sa zvijezdama” uskoro ćemo gledati na Novoj TV.

Natjecat će se 13 parova, a zvjezdanu postavu nove sezone čine Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Vlatka Pokos, Albina Grčić, Domenica Žuvela, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić i Matija Lovrec.

U “Plesu sa zvijezdama” poznatim imenima pridružuju se profesionalni plesači, mentori koji će naše zvijezde pripremiti za glamurozni plesni podij, te s kojima će skupa zasjati na pozornici, piše novatv.dnevnik.hr.

Među mentorima je i jedan Varaždinac.

Profesionalni plesač Ivan Jarnec rođen je u Varaždinu. Tijekom osnovne škole trenirao je plivanje i ples te išao na satove glume u HNK Varaždin. Plesom se počeo baviti 2007. godine.
Temeljem plesnih rezultata, pozvan je u reprezentaciju Republike Hrvatske 2012. godine. Godinu kasnije, mijenja partnericu te počinje plesati pod slovenskom zastavom.

Prvi put se okrunio titulom državnog prvaka 2013. godine. U tom periodu, osvojio je još osam titula državnog prvaka Slovenije, a najbolje rezultate postigao je 2014. u Madridu i 2017. u Moskvi, plasiravši se u polufinale svjetskog prvenstva. Nakon završetka srednje škole, seli se u Ljubljanu. Ulaskom u kategoriju odraslih, odmah postaje viceprvak države u standardnim plesovima, gdje se uvrstio u polufinale europskog kupa.

Godine 2019. odustaje od natjecateljskog plesa te se posvećuje radu s djecom. Kroz karijeru je osvojio mnogobrojna natjecanja, od domaćih do stranih. U više navrata izabran je za sportaša godine, a višestruko je nagrađivan od strane Plesnog saveza Slovenije.

Zabava & Stil

Pivo, fina klopa i Kojoti početkom lipnja u varaždinskom Jagićevom parku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinsko Šetalište Vatroslava Jagića od 31. svibnja do 9. lipnja bit će lokacija održavanja dva festivala; jednog dobro poznatog i drugog novog.

Organizatori su manifestaciju nazvali 2FEST 2024.

– Biergarten 7 + Fest Za Jest = 2FEST. Nakon prekrasnih šest godina u jednom formatu, došlo je vrijeme da se mijenjamo na bolje. Uz dobro poznati Varaždin Biergarten koji njeguje tekuće blago od hmelja od ove 2024. godine moći ćeš uživati i u okusima novog festivala. Radi se o mini street food festivalu koji se odaziva na ime FEST ZA JEST! Tako sad imamo dva festivala na skoro istom mjestu u isto vrijeme pa smo ih zbrojili i HOP! Imamo 2FEST! Četiri, pet majstora zanata u pripremi prefine street klopice predstavit će ti se na novouređenom Europskom trgu (bivši Habdelićev) na samo 30 metara udaljenosti od Biergartena koji se održava u srcu parka Vatroslava Jagića. Uz gore navedeno imamo još dosta novosti ali jedna je baš velika novost! Nema više žetona! Od ove godine svaka kućica ima svoju fiskalnu blagajnu i svoju naplatu ali i POS uređaj za plaćanje skoro svim debitnim i kreditnim karticama – pojasnili su organizatori.

Objavljen je i program. Uz Beer Mile, Pub Quiz i karaoke, posjetitelje očekuju četiri vrhunska koncerta i nezaobilazan Bloger Krule. Od koncerata valja izdvojiti Kojote koji u Varaždin dolaze u subotu, 1. lipnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Legendarni punk rock band Električni orgazam će svirati u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Još jedan odličan koncert održat će se na Sceni Rogoz u Varaždinu.

HNK u Varaždinu najavio je najavio je koncert legendarnog punk rock banda Električni orgazam, koji će se održati u utorak, 7. svibnja, s početkom u 21 sat na Sceni Rogoz HNK Varaždin.

Bogata diskografija uz koju su rasle generacije, garantira odličnu zabavu.

Požurite po ulaznice koje su dostupne na blagajni Kazališta ili putem online prodaje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje