Povežite se s nama

Crna kronika

Idućeg tjedna policija nadzire brzinu, gdje točno, možete predložiti i vi!

Objavljeno:

- dana

Idućeg tjedna, od 16. do 22. travnja policijski službenici Policijske uprave varaždinske provodit će 24-satni nadzor brzine.

– Pozivamo građane da se uključe u navedenu akciju te da do ove subote, 14. travnja predlože lokacije na kojima bi se mjerila brzina – poručili su iz varaždinske policije.

Prijedlozi lokacija mogu se dostaviti na e-mail adresu: [email protected]

 

 

Crna kronika

Brazilka izazvala prometnu kod Ivanca, ozlijeđene su dvije osobe

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U srijedu, 29. svibnja, oko 11 sati u Bedencu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Do prometne je nesreće došlo na način što je 44-godišnja državljanka Brazila upravljala osobnim vozilom iz smjera Jerovca u smjeru Žarovnice. Pri izlasku iz desnog oštrog zavoja, prešla je vozilom na suprotnu prometnu traku te prednjim lijevim dijelom vozila udarila u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je upravljao 58-godišnji državljanin Njemačke.

U prometnoj je nesreći ozlijeđen spomenuti vozač i 61-godišnja putnica iz njegovog vozila, javila je PU varaždinska. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Čakovcu ukraden novac sa štanda za prodaju povrća

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U srijedu, 29. svibnja, oko 13 sati, nepoznati počinitelj iskoristio je kraću odsutnost 73-godišnjeg vlasnika te iz otključane metalne kase ukrao novac.

U trenutku krađe kasa se nalazila na drvenom štandu za prodaju povrća, smještenog uz južnu obilaznicu grada Čakovca. Materijalnu štetu vlasnik je procijenio na više stotina eura, javila je međimurska policija.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje