Povežite se s nama

Život i društvo

Izvrsnost poslovnog uspjeha

Objavljeno:

- dana

Supernova Varaždin

Rezanjem velike torte obilježena je još jedna godina poslovanja SUPERNOVE Varaždin, najuspješnije shopping destinacije u regiji.

Jacques Houdek je, uz pomoć brojnih posjetitelja, SUPERNOVOJ otpjevao “Sretan rođendan”. Vodećem shopping parku u regiji poželio je još puno uspjeha u daljnjem radu, a potom se hrvatski “The Voice” bacio na posao i na noge digao velike i male posjetitelje koji su došli na najbolju rođendansku proslavu u gradu. I ove je godine, kao i na svim dosadašnjim proslavama rođendana SUPERNOVE, bilo veselo.

SUPER zabava

Brojni posjetitelji cijeli dan su imali priliku uživati u nizu atraktivnih glazbenih i zabavnih sadržaja. Uz Jacquesa Houdeka,za dobru glazbu pobrinuo se i tamburaški sastav Derilij. Tijekom cijelog dana trajale su kreativne radionice za najmlađe koji su mogli oslikati lice i zabaviti se u lunaparku. Djeca i mladi imali su priliku uživati u besplatnom sladoledu i kokicama, a od 16 sati za još bolju zabavu pobrinuli su se karikaturist, klaun i mađioničar koji je svojim trikovima izmamio osmijehe na brojna dječja lica.

Profitabilna restrukturizacija i podržavanje lokalne zajednice otvaranjem novih radnih mjesta: Moda Sport Outlet, BauWelt, Elipso i Hangar 18

Točilo se i besplatno pivo, a u sklopu zabavnog programa posjetitelje su razveselile plesačice iz plesno-manekenskog studija Lena, trbušne plesačice iz Orijent Arta, a održano je i natjecanje u ispijanju piva i natjecanju u držanju piva ispruženih ruku. Posjetitelje je kroz program vodio poznati glumac Zoran Pribičević.

Ekspanzija

Unatoč otvaranju novih trgovačkih centara i vremenu ekonomske krize, SUPERNOVA i dalje sa svakom novom poslovnom godinom bilježi rast poslovanja i daljnje investicije otvaranjem dodatnih trgovina.

Ove godine nastavljena je ekspanzija ovog shopping lidera otvaranjem novih trgovina: Moda Sport Outlet, BauWelt, Elipso i Hangar 18, a time i novih radnih mjesta.
Raznolikost ponude omogućava posjetiteljima da pronađu sve što im treba na jednom mjestu, a uz vrhunsku uslugu profesionalnog radnog tima i konstantno pristupačne cijene, sigurno je to da je SUPERNOVA bila i ostala shopping destinacija broj 1 na karti sjeverozapadne Hrvatske.

Sve informacije potražite na: www.SUPERNOVA.hr i FB SupernovaVarazdin.

Moto uspješne ekonomije čini komplementarno nadopunjavanje odlične prometne infrastrukturalne povezanost i proaktivno prilagođavanje zahtjevima regionalnoga tržišta.” – Patricija Tkalčec, mag. kroat. i mag. german., Center Manager

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Sutra će policija nadzirati pješake i bicikliste

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U srijedu 26. lipnja 2024. godine 8 do 16 sati, sve policijske postaje provodit će operativnu akciju „Nadzor pješaka, vozača bicikla i osobnih prijevoznih sredstava“.

Akcijom će rukovoditi Služba za javni red i sigurnost, a provodi se u svrhu smanjivanja rizika, odnosno suzbijanja prekršaja koji dovode do prometnih nesreća i najtežih stradavanja u prometu te povećanja stanja sigurnosti na cestama Policijske uprave međimurske.

Akcija se provodi u svrhu smanjivanja rizika, odnosno suzbijanja prekršaja koji dovode do prometnih nesreća i najtežih stradavanja u prometu te povećanja stanja sigurnosti na cestama.

Nastavite čitati

Život i društvo

Grad Novi Marof poziva građane da prijave štete od tuče

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak donio je dana 20.6.2024. godine Odluku o proglašenju prirodne nepogode – tuča, za područja Grada Novog Marofa i Općine Breznički Hum, koja je prouzročila velike materijalne štete na poljoprivredi, komunalnoj infrastrukturi i prometu dana 16.6.2024. godine.

Gradsko povjerenstvo za procjenu štete od prirodnih nepogoda zaprimat će prijave šteta od oštećenika (s područja Grada Novog Marofa) sukladno Zakonu o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda i Pravilniku o registru šteta od prirodnih nepogoda, nakon čega su dužni prvu i konačnu procijenjenu štetu prijaviti županijskom povjerenstvu putem Registra štete.

Šteta se prijavljuje na Obrascu PN, putem e-maila: [email protected], poštom na adresu Grad Novi Marof, Trg hrvatske državnosti 1, Novi Marof, ili osobno u nadležnom odjelu Grada Novog Marofa, 1. kat, soba br. 7, zaključno do 14. srpnja 2024. godine.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje