FOTOPUM
IZVORPUM

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec u proteklih nekoliko dana pronašli su više odbačenih bicikala za koje se sumnja da su ukradeni na području Grada Čakovca.

Pronađeni bicikli pohranjeni su u sjedištu Policijske uprave međimurske. Budući da provedenim kriminalističkim istraživanjem nisu utvrđeni vlasnici pronađenih bicikala, mole se građani da na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske u glavnom izborniku, rubrici GRAĐANI te potom odabirom kategorije PRONAĐENI BICIKLI pregledaju sve bicikle u priloženoj galeriji.

U slikovnoj galeriji nalaze se bicikli pronađeni na području Policijske uprave međimurske, a moguće ih je pregledavati odabirom (klikom na „povećaj sliku“) fotografije u naslovnici galerije te potom pregledavanjem svih umetnutih bicikala. PUM napominje da se u vidljivom dijelu galerije prikazuje samo osam fotografiranih bicikala, dok su preostali bicikli skriveni unutar same galerije.

Ako građani pregledom spomenute galerije pronađu svoj bicikl, potrebno se putem telefona obratiti nadležnoj policijskoj postaji, da bi dogovorili detalje oko preuzimanja bicikla.

Komentari

Komentara