POU

U Zagrebu je na Dan žena po četvrti puta u organizaciji Ženskog poduzetničkog centra i Grada Zagreba održan Kongres poduzetnica pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović te Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Međimurska županija istaknuta je kao primjer dobre prakse, a zamjenici župana Sandri Herman na svečanosti otvorenja Povelju „Županija prijatelj ženskog poduzetništva“ je uručila pomoćnica ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Ana Mandac.

Zamjenica župana Sandra Herman istaknula je da u Međimurju ima puno uspješnih poduzetničkih primjera te naglasila da se unazad nekoliko godina u organizaciji Povjerenstva za ravnopravnost spolova Međimurske županije uspješno održava i “Sajam ženskog poduzetništva”. Najavila je i novi projekt, konferenciju „Novo lice (ženskog) poduzetništva“ u organizaciji obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta koja će biti održana 11. travnja u Čakovcu.

Supernova

Dobivanju Povelje pridonijele su uspješne međimurske poslovne žene Ksenija Vrbanić, Dragica Domjanić, Melita Kraljić, Ivana Valkaj, Marina Kolar i Tatjana Martinjaš te učenici i profesori Učeničke zadruge “Terra economica” Ekonomske i trgovačke škole Čakovec.

Komentari

Komentara